Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Goede website!

U bent hier: Webdesign / Weblog / Goede website!

Goede website!

Veel klanten vragen ons waarom het zo belangrijk is om een website te hebben? Wij denken niet dat het belangrijk is om een website te hebben, wij vinden wel dat het belangrijk is om een goede website te hebben. Onderzoek wijst uit dat ondernemers met een goede website to 50% meer omzetten.

Door het World Wide Web is de wereld veranderd. Alles gaat sneller, efficiënter en er is meer concurrentie. Wanneer u niet opvalt zult u weinig verkopen. Het is daarom van belang dat u online goed te vinden bent met een goede website.

De voordelen van een goede website zijn onder andere:

Een 24 uur per dag geopende showroom

Uw website is 24 uur per dag, 7 dagen per week online. Op het moment dat u niet bereikbaar bent, is uw website dat wel. Veelal werken mensen overdag en gaat men juist 's avonds op zoek gaan naar diensten of producten. Een website is hierbij van essentieel belang omdat u met een goede website nooit gesloten bent. Met onze goede web-hosting faciliteiten bent u online nooit afwezig.

Een nieuw afzetgebied bereiken

Het internet kent geen grenzen. Vrijwel direct bent u internationaal bezig. Via een goede website kunt u op een simpele manier uw afzetgebied vergroten. Dit kan nationaal, maar ook internationaal. Het lijk simpel maar het vergroten van uw afzetgebied is voor een groot deel afhankelijk van uw dienst of product. Bij uw internet strategie houdt DOTworks rekening met deze facetten van het bouwen van een goede website.

Direct contact met uw klant

Via het internet kunt u gemakkelijk communiceren met uw klant. Als eerste kunt u communiceren door uw website up-to-date te houden. De klanten zullen uw website blijven bezoeken wanneer deze up-to-date is. Ons beheersysteem stelt u gemakkelijk in staat om uw website te onderhouden. Naast de content op uw website kunt u door middel van ons nieuwsbriefsysteem op een voordelige manier rechtstreeks contact onderhouden met uw klant.

Naast het contact dat u met uw klanten hebt is de laagdrempeligheid van het contact dat de klant met uw bedrijf heeft een groot pluspunt an een goede website. Bij DOTworks weten wij hoe belangrijk interactie kan zijn. Naast contactformulieren heeft DOTworks veel kennis van interactie. Hierbij kunt u denken aan een weblog of forum waarmee bezoekers kunnen reageren op uw berichten. Omdat veel klanten overdag werken kan men 's avonds gemakkelijk en laagdrempelig contact met u zoeken. U kunt de berichten tijdens uw werktijden van antwoord voorzien.

Een flinke kosten- en tijdsbesparing

Via het internet kunnen veel processen geautomatiseerd worden. Deze automatisering kan u veel tijd en geld besparen. Denkt u hierbij aan het automatisch versturen van facturen per e-mail, het downloaden van brochures of een lijst met veelvoorkomende vragen zodat de klant gemakkelijk het antwoord kan vinden.

DOTworks weet als geen ander hoe belangrijk het is om een website te hebben. Wanneer u geen goede website heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij versturen u een offerte zodat wij u kunnen overtuigen dat een goede website helemaal niet duur hoeft te zijn.

Bij DOTworks bent u meestal binnen drie weken online zodat u al direct kunt profiteren van uw investering.

 

Contact met ons?
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Goede website!

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: