Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Google Adwords voor uw bedrijf

U bent hier: Webdesign / Weblog / Google Adwords voor uw bedrijf

Google Adwords voor uw bedrijf

Google AdWords is de advertentievorm van Google. Google selecteert advertenties op basis van het zoekgedrag van zoekers. De advertenties worden boven of naast de normale zoekresultaten weergegeven. Bij Google Adwords betaald u niet per vertoning maar per klik. Zo weet u zeker dat uw advertentie de aandacht van een zoeker heeft en deze zoeker uw website bezoekt.

Helaas klinkt Google Adwords simpeler dan het daadwerkelijk werkt. Zorg ervoor dat u vooraf uw doel goed bepaald. DOTworks heeft erg veel ervaring met Google Adwords en helpt veel bedrijven met het opzetten en beheren van Google Adwords campagnes.

Waarom Google Adwords inzetten?

Google Adwords heeft naast haar enorme bereik nog een aantal andere voordelen. Van te voren kunt u namelijk aangeven wat uw budget voor een bepaalde tijd is. Met een maximum weet u exact wat een advertentieperiode u kost en dit kunt u afzetten tegen de opbrengsten. Een maximum kan worden ingesteld op basis van tijd (bijvoorbeeld 10 euro per dag) of per klik (bijvoorbeeld 10 cent per klik). Door goed overleg met DOTworks bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald aan een Google Adwords campagne.

Naast maxima zijn er verschillende filters om ervoor te zorgen dat u enkel uw potentiële kopers bereikt. De instellingen van deze filters zijn van cruciaal belang. Wanneer de filters niet optimaal zijn ingesteld betaalt u voor het bereiken van de verkeerde mensen of -wellicht nog erger- bereikt u de potentiële kopers niet.

Een goed voorbeeld van de effectiviteit van deze filters is bijvoorbeeld een specifiek geografisch gebied. Met de deskundigheid van DOTworks weet u zeker dat uw budget besteedt wordt aan het bereiken van de juiste potentiële klanten.

Doelgroep bepalen

Voordat DOTworks uw Google Adwords campagne kan opzetten en beheren wordt uw doelgroep goed in kaart gebracht. Hoe beter wij uw doelgroep in beeld hebben hoe effectiever de gehele Google Adwords campagne zal verlopen.

DOTworks helpt u graag

Het opzetten van een goede Google Adwords campagne is moeilijker dan u denkt. DOTworks is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van campagnes voor haar klanten. Een goede Google Adwords campagne kan erg veel bekendheid en omzet meebrengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het opzetten en beheren van uw eigen Google Adwords campagne.

 

En nog veel meer...
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Google Adwords voor uw bedrijf

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: