Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Jurist

U bent hier: Webdesign / Weblog / Jurist

Jurist

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat wel eens met een juridisch probleem te maken. Of het nu gaat om een arbeidsconflict of het opstellen van algemene voorwaarden voor het bedrijf. Een jurist is af en toe onontbeerlijk. Maar welke jurist schakelt u dan in? Welke jurist is deskundig en kent het klappen van de zweep? Ook het prijskaartje mag hierbij natuurlijk niet uit het oog gelaten worden. Want zeg nou zelf: € 250,- (excl. BTW) gaat natuurlijk nergens over.

Wij kunnen een juristenkantoor aanraden: Wolderwijd. Als onze huisjurist staan deze juristen ons al jaren naar volste tevredenheid bij. Wij raden onze klanten dan ook aan om bij juridische problemen contact op te nemen met dit juristenkantoor. Deze juristen doen het namelijk anders dan de anderen in de markt. Hier krijgt u gedegen advies door eerlijke mensen en dat tegen een eerlijk uurtarief. Kijk, daar houden we nou van.

De juristen van Wolderwijd zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, bestuursrecht,contractenrecht en huurrecht. Ook incasseren zij vorderingen op een vriendelijke manier. Hierdoor blijft de klant klant en wordt de factuur netjes betaald.

Dus wanneer u een jurist zoekt, kijk dan eens bij Wolderwijd op de website. Zij helpen snel en accuraat uw problemen de wereld uit.

 

Toch maar een afspraak?
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Jurist

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: