Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Vindbaarheid van uw website

U bent hier: Webdesign / Weblog / Vindbaarheid van uw website

Vindbaarheid van uw website

De vindbaarheid van uw website is erg belangrijk. DOTworks is gespecialiseerd in het vindbaar maken van uw website en overtuigt u graag van de meerwaarde van zoekmachine marketing.

70% van de consumenten zoekt via het internet naar producten of diensten. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de consumenten die online zoeken naar producten of diensten kiest voor de aanbeider van de website die ze als eerste kiezen. Het optimaliseren van uw website belangrijk omdat via een zoekopdracht in Google veel aankopen worden gedaan. Wanneer u niet goed vindbaar bent in Google zult u hiervan niet profiteren en dat vinden wij jammer.

Google

Het marktaandeel van Google is ruim 94%. Hiermee is Google de belangrijkste zoekmachine. DOTworks heeft de middelen om uw website goed vindbaar te maken in Google en zorgt ervoor dat de resultaten in Google goed blijven.

Google optimalisatie

De zoekmachine marketing van DOTworks richt zich veelal op Google. Wij spreken dan ook over Google optimalisatie. Na twee studies rondom Google en de vindbaarheid van websites kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het vindbaar maken van websites. Als geen ander weten wij de regels van Google en vooral wat niet te doen.

Vindbaarheid van uw website

Wanneer u een website laat bouwen is het belangrijk direct na te denken over de vindbaarheid ervan. Wanneer er vanaf het begin aandacht wordt besteed aan Googl optimalisatiespaart u tijd en geld. Zorg er daarom voor dat u uw website laat bouwen door een bedrijf dat goed is in het vindbaar maken van websites. DOTworks is hiervoor de ideale partner aangezien wij goed zijn in beide. Contacteer ons voor het vindbaar maken van uw nieuwe of bestaande website.

 

Afspraak maken?
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Vindbaarheid van uw website

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: