Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Webdesign pagina 8 in Google

U bent hier: Webdesign / Weblog / Webdesign pagina 8 in Google

Webdesign pagina 8 in Google

Wij zijn al een tijdje bezig met ons bedrijf te profileren in Google. Zoals de meeste mensen weten is dit een tijdrovend proces waar veel bedrijven mee bezig zijn. Zo ook DOTworks natuurlijk.

Op veel zoekwoorden scoort de website dotworks.nl al goed in Google en de zusterzoekmachines maar er is altijd nog meer te veroveren. Het nieuwe zoekwoord waarop u ons binnenkort goed kunt vinden is 'webdesign'.

Hoewel de concurrentie rondom het zoekwoord webdesign erg groot is gaan wij deze uitdaging niet uit de weg. Na jarenlange ervaring denken wij ook op dit populaire zoekwoord hoog te kunnen eindigen in zoekmachines.

Na drie maand zien we de website al klimmen van pagina 122 naar pagina 8. Deze vooruitgang lijkt erg klein. Wie zoekt er op pagina 8 hoor ik u denken. Toch gaat het bij een algemeen zoekwoord als webdesign om kwalitatieve bezoekers. De grote groep proberen wij niet te vangen. wanneer de bezoeker zoekt op webdesign en niet vindt wat hij of zij zoekt dan zal deze verder zoeken. Bij een verder gespecificeerde zoekpoging hebben de al opgenomen zoekresultaten een kleine voorsprong. Zodoende heeft ook een pagina 8 resultaat zeker effect.

Maar we zijn er nog lang niet. Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovend proces waar elke maand wat aan moet gebeuren. Zoals we dit voor onze klanten doen gaan we dit ook voor onszelf doen en proberen we op pagina 1 te komen met het zoekwoord webdesign.

Zoals u van ons gewend bent houden we u op de hoogte en staan wij altijd voor u klaar.

 

Nieuwe website?
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Webdesign pagina 8 in Google

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: