Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Zoekmachine optimalisatie

U bent hier: Webdesign / Weblog / Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Veel klanten willen zich goed profileren in Google. Na twee opleidingen kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het goed vindbaar maken van uw website op specifieke zoektermen. Om u te bewijzen dat DOTworks de juiste keuze is voor het vindbaar maken van uw website willen wij u graag 50% korting op zoemachine optimalisatie aanbieden. De reden dat u uw website moet optimaliseren voor zoekmachines is duidelijk:

Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt.
70% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan.
Optimalisatie is daarom van groot belang.

Zoekmachine optimalisatie hoeft echt niet duur te zijn en kan al op kleine schaal erg effectief zijn.

Denk u eens na wat het u op kan leveren wanneer uw kapsalon vindbaar is op de zoekterm 'Kapper Enschede'. DOTworks is gespecialiseerd in Zoekmachine marketing. Wij weten wat het verschil maakt en welke zoektermen voor u interessant zijn. Met speciale software achterhaalt DOTworks het zoekgedrag van uw doelgroep en optimaliseert uw website. Wij optimaliseren uw website alleen op de zoektermen waarop veel gezocht wordt. Zo bent u verzekerd dat uw budget -hoe klein dan ook- doeltreffend wordt ingezet.

Bij DOTworks bent u er ook van verzekerd van een goede klik met uw bezoekers. Wij maken voor elke interessante zoekterm een speciale geoptimaliseerde pagina (Google landingspagina). Op elke pagina kunt u uw bezoekers anders begroeten en de specifieke zoekvraag van de zoeker beantwoorden. Door deze klik (het op elkaar aansluiten van vraag en antwoord) is de bezoeker tevreden met uw antwoord en hoeft niet verder te zoeken.

Vraag ons naar de mogelijkheden van het optimaliseren van uw website voor Google en de andere zoekmachines.

 

En nog veel meer...
Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Zoekmachine optimalisatie

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: