Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Bedrijfsinformatie

U bent hier: Webdesign / DOTworks / Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Sinds 1 januari 2005 is DOTworks actief op de Nederlandse markt. Oorspronkelijk was DOTworks een internetbedrijf dat zich richte op het maken en onderhouden van websites. Al snel is DOTworks uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Momenteel doen wij er alles aan om uw totaalleverancier te zijn. Onze dienstverlening vallen uiteen in vier categorieen: Internet, Marketing, Identiteit en Drukwerk. Bij DOTworks staat kwaliteit voorop. Veel kwaliteit voor een goede prijs is de meerwaarde van DOTworks ten opzichte van onze concurrent.

Ons Internetbedrijf, dat in Enschede is gevestigd, is een zelfstandig bedrijf. Op 1 januari 2005 hebben wij ons geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Bij DOTworks bent u aan het juiste adres voor Internet, Marketing, Identiteit en Drukwerk.

DOTworks is een kerngezonde, gedreven en innovatieve onderneming, die financieel onafhankelijk is. Onze klanten variëren van lokale middenstanders, tot particulieren en grote bedrijven. Ook zijn wij clubs, verenigingen, scholen en stichtingen met plezier van dienst. DOTworks richt zich voornamelijk op de Benelux, maar zegt geen ‘nee’ tegen een samenwerking in landen buiten de Benelux. Wij onderscheiden ons door kwaliteit voor een goede prijs.

Goede partner?

Bent op zoek bent naar een goede partner in Internet, Marketing, Identiteit en Drukwerk? Dan bent u bij DOTworks aan het juiste adres. Neem contact met ons op. Wij overtuigen u graag dat u daarmee de juiste keus maakt.

Contacteer ons, wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

DOTworks

 

Tijd voor een internet actie?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
bedrijfsinformatie

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: