Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Herroepingsrecht

U bent hier: Webdesign / DOTworks / Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Op 1 februari 2009 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten. Overeenkomsten die u via onze website sluit vallen onder deze wet en hierdoor geniet u als consument extra bescherming.

Wat houdt dit in?

In Nederland bestaat er voor consumenten een herroepingsrecht voor aankopen op afstand. 

Voor consumenten bestaat er een herroepingsrecht. Wanneer u als consument via onze website een overeenkomst sluit heeft u een herroepingsrecht. Middels het herroepingsrecht kunt u de overeenkomt met een opzegtermijn van zeven werkdagen, zonder opgave van redenen en kosteloos annuleren.

De overeenkomst kunt u annuleren door - vanaf het e-mailadres waarmee u de overeenkomst hebt afgesloten - contact met onze administratie op te nemen.

U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van de opzegging, waarnaar alle instellingen, configuratie en (geuploadde) data en e-mails zullen worden verwijderd.

Let op: Overeenkomsten voor domeinnamen en maatwerk producten en diensten vallen niet onder de Wet koop op afstand. U heeft als consument dan ook geen herroepingsrecht op aangeschafte domeinnamen.

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing.

 

Wilt u ook gevonden worden in Google?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
herroepingsrecht

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: