Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Netwerkinformatie

U bent hier: Webdesign / DOTworks / Netwerkinformatie

Netwerkinformatie

Wij zijn aangesloten bij netwerkcentrum BIT, dat gevestigd is in Ede. Dit bedrijf biedt topkwaliteit als het gaat om datacenteroppervlakte. Alle faciliteiten worden zelf ontworpen met de laatste veiligheidsregels. Zo weet u zeker dat u de beste service en de juiste koeling krijgt. Ook garanderen wij een goede veiligheid en het perfecte vermogen.

Het netwerk is speciaal gebouwd om zo goed en zo compleet mogelijk te zijn. Daar streven wij dan ook naar. Vandaar dat het netwerk altijd aan verandering onderhevig is. Ons netwerk staat voor innovatie en verbetering. Daarnaast biedt het netwerk u uitstekende kwaliteit, dat nodig is voor een succesvolle zakelijke webhosting. Wij vertrouwen nooit op slechts één onderdeel. Ieder deel heeft voor de zekerheid een goede back-up. Daarnaast gaan wij voor kwaliteit en snelheid.

Onze apparatuur

Ons netwerk maakt gebruik van Juniper MX960 routers en Foundry verbindingen. Ook maken we gebruik van diverse HP connecties. Het gebruik van Juniper heeft vele voordelen. Zo raakt u geen gegevens kwijt en zal uw verbinding het niet snel begeven. Onze links zijn minimaal voorzien van gigabit Ethernet, maar kunnen ook uitgebreider zijn.

Netwerkverbindingen

Wij beschikken over de beste netwerk connecties. Eventuele problemen worden vaak binnen 24 uur opgelost. Door goed contact met onze klanten te onderhouden kunnen we de snelheid en de kwaliteit van ons netwerk verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn onder meer:

  • 10 x gigabit Ethernet NTT/Verio.
  • 1 x gigabit Ethernet Level3.
  • 2 x gigabit Ethernet True (backup).
  • 1 x gigabit Ethernet Globalcrossing.
  • 10 x gigabit Ethernet Amsterdam Internet exchange.

 

 

Genoeg gelezen over de internetdiensten van DOTworks?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
netwerkinformatie

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: