Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Google

U bent hier: Webdesign / Google / Google

Het belang van zoekmachine optimalisatie wordt veelal onderschat.

Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt.
70% oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan.
Optimalisatie is daarom van groot belang.

Google is de meest gebruikte zoekmachine van de wereld. Met een marktaandeel van 91% in Nederland is Google ook in Nederland de meest interessante zoekmachine om in gevonden te worden. Met dit gegeven wordt zoekmachine optimalisatie ook vaak Google optimalisatie genoemd. Google is namelijk de grootste en verruit meest gebruikte zoekmachine. Wanneer u goed vindbaar bent in Google zult u bezocht worden door veel potentiële klanten.

Google optimalisatie

DOTworks is gespecialiseerd in Google optimalisatie. Dit houdt in dat DOTworks goed is in het vindbaar maken van een website in Google. DOTworks heeft uw website binnen enkele weken hoog in Google staan op enkele relevantie zoektermen. Zoektermen waar uw potentiele klant op zoekt. DOTworks heeft speciale software om de zoekvraag van uw doelgroep te achterhalen en uw website op deze zoekvraag aan te passen. Het klinkt allemaal ingewikkeld maar wij begeleiden u door het gehele proces.

Google

Google zoektermen

Een Google zoekterm is de omschrijving waarmee iemand zijn zoekopdracht start. Voor een bakker in Enschede is bijvoorbeeld de zoekterm 'bakker enschede' of 'brood bestellen enschede' interessant. Afhankelijk van uw bedrijf of het product dat u levert zijn er verschillende zoektermen interessant. Op basis van Google gegevens van voorgaande maanden achterhalen wij de interessante zoektermen en zorgen wij ervoor dat uw website vindbaar wordt in Google.

Per zoekterm in Google ontwikkelt DOTworks een aparte pagina (Google landingspagina) waarop de bezoeker speciale informatie vindt die zijn zoekvraag beantwoord. Door het werken met deze speciale pagina's weet u zeker dat u de vraag van de zoeker beantwoord. Dit komt weer ten goede van het beeld dat de bezoeker van uw bedrijf heeft.

Nog niet in Google?

Wanneer u nu nog niet in Google te vinden bent kan dit verschillende redenen hebben. Neem contact met ons op voor een GRATIS Google optimalisatie rapport waarbij wij uw huidige website onderzoeken. Wij komen dan met verbeterpunten waarmee uw website snel vindbaar wordt en geven u een scherpe offerte. Goed scoren in Google hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Zeker wanneer u momenteel adverteert zult u merken dat u via Google optimalisatie geld zult besparen. Goed scoren in Google is een investering waarvan u jarenlang profijt zult hebben. Contacteer ons voor de mogelijkheden voor uw website. Wij staan u graag te woord.

 

Meer informatie?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Google

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: