Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Identiteit

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Identiteit

Identiteit

Corporate Identity (in het Nederlands: de bedrijfsidentiteit) is het beeld dat u van uw organisatie wilt vestigen of actueel wilt houden. Het gaat er bij identiteit om hoe (potentiële) klanten uw bedrijf zien. Voor een groot deel bepaalt u zelf de identiteit van uw bedrijf. Het is van belang dat u hierbij weloverwogen keuzes maakt. Niets is vanzelfsprekend wanneer het gaat om de identiteit van uw bedrijf.

Uw identiteit is uw visitekaartje,
zorg ervoor dat uw eerste indruk de juiste is.

Naast het creëren van een identiteit is het van belang dat u deze identiteit in alle aspecten van uw bedrijf doorvoert. Een herkenbare identiteit straalt vertrouwen uit en vergroot de kans op een duurzame relatie met de (potentiële) klant.

Wanneer een consument een keuze maakt voor het ene of het andere bedrijf wordt deze keuze enkel in het begin gestuurd door prijs en kwaliteit. Wanneer men vervolgens een selectie heeft gemaakt van enkele bedrijven valt de keuze meestal op het bedrijf waarmee men een "klik" heeft. Een goede identiteit zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt en vergroot de kans dat u een klik krijgt met een potentiële klant.

Identiteit

Bij de identiteit gaat het om feitelijke kenmerken van het bedrijf. Hierbij dient u te denken aan naam, slogan, logo, huisstijl en communicatie.

Naast de bovenstaande diensten om een identiteit te vestigen is DOTworks specialist in het restylen van uw merk of identiteit. We zullen u niet vermoeien met theorieën over waarom u moet restylen. Veelal is identiteit hernieuwen de volgende stap die u zelf aanvoelt. En vaak is het net zoals Johan Cruijf al zei: 'Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt'. Maar..

Verander door uzelf te blijven!

Wat u echt doet én bent is belangrijk, niet de belofte in de reclamefolder.
Uw identiteit is geen kwestie van verzinnen maar van opnieuw ontdekken!

DOTworks identiteit is

  • Betrouwbare en professioneel ontwerp;
  • Deskundig advies;
  • Ontwerper en drukker onder één dak.

 

Meer informatie?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
identiteit

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: