Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Logo

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Logo ontwerp / Logo

Logo

Een logo (ook wel 'beeldmerk' genoemd) is de grafische uiting van een bedrijf. Het is belangrijk dat uw logo er strak en professioneel uit ziet. Het logo wordt de eerste indruk die potentiële klanten van uw bedrijf krijgen. De eerste indruk dient dan ook goed te zijn. Een goed logo is de basis van een goede bedrijfsidentiteit.

Herkenbaarheid logo

Een logo dient herkenbaar te zijn. Een herkenbaar logo versterkt het beeld dat bestaande en potentiële klanten van uw bedrijf hebben. Daarom is het van belang dat uw gehele identiteit dezelfde herkenbaarheid uitstraalt. Uw identiteit begint bij een goed logo.

Voor een goed herkenbaar logo bent u bij DOTworks aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis en bekwaamheid in huis om voor elk bedrijf een passend logo te ontwerpen.

Beeldmerk

Idealiter weerspiegelt uw beeldmerk direct de dienst of het product waarmee uw bedrijf zich onderscheid. Bij veel bedrijven is dit goed te realiseren. Bij andere bedrijven is het ontwerpen van de core business lastiger. Toch zorgt DOTworks er altijd voor dat wij een beeldmerk ontwerpen dat bij u past. U moet de identiteit immers "dragen" en uzelf in het beeldmerk herkennen. Een goed beeldmerk ontwerpen is persoonlijk. Samen met u gaan wij de uitdaging van het ontwerpen van uw ideale beeldmerk en identiteit graag aan!

Wanneer u eenmaal een goede identiteit en logo heeft is het belangrijk dat u deze beschermt. DOTworks is gespecialiseerd in het beschermen van uw merk en kan u tegen lage kosten voorzien van een gedeponeerd merk.

 

Ook een professionele identiteit?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
logo

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: