Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Logo ontwerpen

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Logo ontwerp / Logo ontwerpen

Logo ontwerpen

DOTworks ontwerpt logo's voor het midden- en kleinbedrijf.  Door onze ervaring in het ontwerpen van logo's kunnen wij ook u voorzien van een goed en herkenbaar logo.

Maar u zult het logo moeten "voeren"! Daarom is het ontzettend belangrijk dat u betrokken wordt in het bedenk- en ontwikkelingsproces. Wij doen dit door allereerst belangrijke informatie over u en uw bedrijf te vergaren via een informatiegesprek. Doordat wij u leren kennen kunnen wij een goed en doeltreffend logo voor u ontwikkelen. Het logo dient immers bij uw bedrijf te passen. Daarnaast hebt u wellicht zelf ook ideeën of wensen over uw logo. Met onze kennis, uw wensen en het gewenste imago ontwerpen wij een concept (proef logo).

U wordt als opdrachtgever nauw betrokken in het ontwerpen van het logo. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw mening te geven en de puntjes op de i te zetten. Als eerste kunt u direct na het concept uw mening al vormen en geven. Wanneer dit toch net niet uw gewenste identiteit is dan ontwerpen wij iets totaal anders.

Na een goed logo is het essentieel dat u dit logo effectief gebruikt in uw complete huisstijl (visitekaartje, briefpapier, folder etc.). DOTworks helpt u graag om uw ideale identiteit te creëren en te behouden. Hierbij dient u ook te denken aan het beschermen van uw merk (woordmerk, beeldmerk of beide).

 

Ook een professionele identiteit?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
logo ontwerpen

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: