Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Logo portfolio

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Logo ontwerp / Logo portfolio

Logo portfolio

Ons portfolio van logo's laten wij u graag zien tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Het identiteit van onze klanten is veelal gedrukt en in fysieke vorm komt het ontwerp beter tot zijn recht. Om u een klein idee te geven van welke logo ontwerpen DOTworks zoal maakt vindt u hier onder een beperkt logo portfolio.

Logo Fruit visiteFruit Visite: Voor Fruit Visite te Hengelo heeft DOTworks het frisse logo (links) ontworpen. DOTworks heeft het logo doorgevoerd in de gehele (online en offline) huisstijl van deze onderneming. Fruit visite levert verse fruitmanden aan huis.

Logo KTP Group

KTP Group: Voor de KTP Group te Enschede hebben wij het logo (rechts) ontworpen. Het logo wordt gebruikt in de door ons ontworpen huisstijl, de website en is op de bedrijfsauto afgebeeld. Voor dit arbeidsbureau heeft DOTworks een technisch en simpel logo ontworpen. De stijl is doorgetrokken is de gehele bedrijfsvoering waarvan ook de website. De herkenbaarheid van de identiteit van KTP Group wordt gewaarborgd door ons consistente gebruik van alle aspecten van het logo.

VisieCards logo

VisieCards: Voor VisieCards heeft DOTworks een logo (links) ontworpen. Het logo van VisieCards beeld zes visitekaartjes uit waarvan de linker bovenste erg opvalt. VisieCards is een bedrijf uit Enschede dat visitekaartjes in displays laat opvallen. Naast dit logo hebben wij de gehele huisstijl en website verzorgd. DOTworks is de partner van VisieCards voor het ontwerpen van alle visitekaartjes die in de displays worden getoond.CWBOUW logo

 CWBOUW: Voor dit timmermansbedrijf in Enschede heeft DOTworks het logo (rechts) ontworpen. Door de simpelheid van dit logo is het direct duidelijk waar het bedrijf goed in is. Dit logo is doorgevoerd in de huisstijl, website en hoogstwaarschijnlijk heeft u dit logo op de weg al eens voorbij zien rijden.

Touts logoVoor het chique bedrijf Touts heeft DOTworks een chique logo ontworpen. Dit logo bestaat niet uit echte letters maar het is "van de grond af" opgebouwd. De herkenbaarheid en de klasse van dit logo maakt het zo'n speciaal en effectief logo.

 

Wilt u ook een doeltreffend logo laten ontwerpen door onze top-ontwerpers? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van een doeltreffend en uniek logo.

 

Nieuwe identiteit?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
logo portfolio

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: