Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Merkenregistratie Benelux

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Merk beschermen / Merkenregistratie Benelux

Merkenregistratie Benelux

Wanneer w bedrijf actief is in Nederland is het registreren van uw identiteit bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom een goede investering. Hiermee voorkomt u inbreuken op uw recht en staat u sterker jegens derden die claimen dat u een inbreuk maakt op een recht.

Identiteit onderzoek

Het onderzoek of uw identiteit een inbreuk maakt op een bestaand recht maakt verricht DOTworks al vanaf slechts € 79,-. De onderzoeksprijs is afhankelijk van het aantal klassen en het gewenste onderzoek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u adviseren.

Merk registreren

Uw merk registreren bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom kost u slechts € 499,- U kunt uw bedrijf inschrijven in 3 klassen (bekijk hiervoor de Lijst van waren en diensten). Uw identiteit wordt per 10 jaar ingeschreven. Dit is dus nog geen € 50,- per jaar. Na deze tien jaar wordt uw identiteit automatisch verlengd. 

De bovenstaande prijs is voor het verzorgen van de aanvraag tot en met de registratie en is inclusief advisering en begeleiding van de aanvraag, opstellen waren- en dienstenclassificatie, bestuderen, verwerken en afgeven registratiebewijs en gratis bewaking tot het einde van het lopende kalenderjaar.

 

Contact met ons?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
merkenregistratie Benelux

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: