Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Reclame

U bent hier: Webdesign / Identiteit / Reclame / reclame

Reclame

Naast het ontwerpen van het logo en de huisstijl van uw bedrijf denken wij graag met u mee wanneer het gaat om andere uitingen van uw bedrijf. Wanneer deze uitingen zich richten tot potentiële klanten spreken we over reclame.

Veel reclame is bedoeld om de verkoop (consumptie) aan te wakkeren. Dit gebeurt doordat u het imago van uw merk of bedrijf vergroot. Hierdoor versterkt u uw imago. Via reclame zorgt u ervoor dat potentiële klanten een goed beeld hebben van uw bedrijf.

Reclamemiddelen

Er zijn veel manieren om uw merk of imago te versterken en effectief uw doelgroep te bereiken. Hierbij kunt u denken aan folder, flyers, brochures, posters, advertenties, uitnodigingen en zelfs de belettering van uw pand. Dit zijn slechts fysieke vormen van reclame maken. U kunt de potentiële klanten ook bereiken via zoekmachine optimalisatie en e-mail marketing.

Het is van belang dat uw reclame uitingen één geheel vormt. De herkenbaarheid en het vertrouwen moet hoog zijn. Bij DOTworks bent u verzekert van goede reclame die haar doel niet voorbij schiet! Neem contact met ons op voor uw reclamemiddelen.

Reclame verspreiden

Naast het ontwerpen van reclame helpt DOTworks u graag met de verspreiding van uw boodschap. Zo hebben wij goede contacten met postbedrijven en beschikken wij over eigen servers voor uw eigen nieuwsbrief.

Of u nou online of offline reclame wilt maken, bij DOTworks bent u aan het juiste adres voor uw reclame wensen. Wij hebbende kennis en kunde in huis om uw doelgroep te voorzien van uw boodschap. Neem contact met ons op voor reclame.

 

Re-identity?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
reclame

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: