Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Internet

U bent hier: Webdesign / Internet / Internet

Internet

Op het internet heeft u vaak het eerste contact met potentiële klanten. Vroeger zochten consumenten via reclamefolders en advertenties naar producten die ze wilden kopen, tegenwoordig gebruikt 95 procent van de consumenten het internet als oriëntatiekanaal. Wereldwijd heeft 1 op 5 mensen toegang tot het internet en worden er dagelijks meer dan 2,5 miljard zoekopdrachten in Google uitgevoerd.

De eerste indruk kunt u maar één keer maken.
Zorg er dan voor dat uw voorkomen op het internet verpletterend is. Een bezoeker van uw internetpagina moet onder de indruk zijn.

DOTworks is gespecialiseerd in internet. Wij helpen het midden- en kleinbedrijf op het internet. Naast webdesign verzorgen wij ook domeinnamen, hosting en zorgen wij er voor dat uw website goed vindbaar is op het internet. De internet dienstverlening is zorgvuldig samengesteld zodat u het gemak heeft dat alle dienstverlening onder één dak. Zo ziet u hier rechts in het menu welke internet diensten wij leveren. Of u een webshop, een weblog of maatwerk scripting wilt, bij DOTworks is het geen probleem.

Graag stellen wij onszelf aan u voor. Wij leveren service voor een goede prijs. Stel ons op de test door contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag.

 

Ook een professionele website?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
internet

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: