Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Test ons beheersysteem

U bent hier: Webdesign / Internet / Content management (CMS) / Test ons beheersysteem

Test ons beheersysteem

Veel webdesigners bieden een beheersysteem aan maar tonen hier geen voorbeeld van. Dat soort beheersystemen werken vaak niet zo handig. Bij DOTworks werken wij anders. Wij willen u graag overtuigen dat wij de ideale partner zijn voor uw online (en offline) behoeften. Het is dan wel zo eerlijk dat we al onze kaarten op de tafel neerleggen. Een extra reden om ons beheersysteem te tonen is dat wij trots zijn op de simplicity (Nederlands: simpelheid) van ons product.

Beheersysteem website

Wanneer u een voorbeeld wilt van een website die is gebouwd met ons beheersysteem dan hoeven wij u niet te verwijzen naar een website van een klant van ons. Deze website is namelijk compleet gebouwd via ons eigen ontwikkelde beheersysteem. Doordat wij zelf werken met ons eigen beheersysteem weten wij hoe het werkt en zijn de ergernissen er al uitgehaald. Bij ons bent u geen tester. U krijgt toegang tot een volledig werkend beheersysteem dat vlekkeloos werkt.

Meer voorbeelden van websites die gemaakt zijn met ons beheersysteem zijn:

JBA-Databank.com
KTPGroup.nl

Beheersysteem

Wij zijn trots op ons simpele beheersysteem. Wij zijn van mening dat iedereen met ons systeem kan werken. Ook u! Om dit te bewijzen willen wij u wijzen op onze CMStour. 

CMStour: test ons beheersysteem

In onze CMStour maakt u op een speelse manier kennis met ons beheersysteem. In de CMStour ziet u ons beheersysteem met gevuld met de inhoud van deze pagina. Begin met deze online tour en overtuig uzelf hoe simpel het bewerken van uw website kan zijn. Uiteraard zijn de beheersystemen van onze klanten beveiligd en volledig functioneel. Om veiligheidsredenen wordt er niets opgeslagen in deze CMStour. 

Start de CMStour

 

Afspraak maken?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
test ons beheersysteem

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: