Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Domeinnaam

U bent hier: Webdesign / Internet / Domeinnaam / Domeinnaam

Domeinnaam

Uw website is nergens zonder een goede domeinnaam! De domeinnaam (kortweg: domein) is het unieke internetadres van een website.

Wanneer u een website laat bouwen wordt uw website op een webserver geplaatst. Dit is een snelle computer die continu in verbinding met het internet staat. Zie hiervoor onze Web-hosting pagina. Deze computer bevat een lang en niet te onthouden adres (ip-adres). Domeinnamen zijn eigenlijk de schakel tussen degene die de domeinnaam intypt en de webserver waar de website opgeslagen is. Doordat de voor de hand liggende domeinnamen al geregistreerd zijn is het soms lastig een goede domeinnaam te zoeken. DOTworks kan u adviseren in het vinden van de geschikte domeinnaam en deze domeinnamen voor u registreren

Domeinnamen worden ook veel gebruikt voor marketing doeleinden. Google hecht een bepaalde waarde aan sommige eigenschappen van een domeinnaam. Het kan handig zijn deze eigenschappen in te zetten om de vindbaarheid van uw website te vergroten. Het registreren van meerdere domeinnamen is veelal een goede investering in de positie die u heeft op het internet.

Domeinnamen

Zorg dat u voor uw bedrijf de juiste domeinnaam registreert. Wij kunnen u hierin adviseren. Naast advies registreren wij ook domeinnamen voor onze klanten. Wanneer u een domeinnaam wilt registreren kunt u contact met ons opnemen. DOTworks levert veel verschillende domeinnamen en bijbehorende professionele web-hosting. Wij onderscheiden ons door snelheid, altijd online, gemak en prijs. Contacteer ons via een van de onderstaande mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

 

Afspraak maken?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
domeinnaam

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: