Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Domeinnaam registreren

U bent hier: Webdesign / Internet / Domeinnaam / Domeinnaam registreren

Domeinnaam registreren

Wij kunnen diverse domeinnaam extensies voor u registreren. Hieronder staan enkel de meest geregistreerde domeinnaam extensies.

DOTworks is naast de ideale partner voor uw domeinnaam ook nog eens een prijsvechter. Wij bieden u de meeste domeinnamen aan voor slechts € 15,- per jaar.

Domeinnaam registreren

.nl domeinnaam registreren
De .nl domeinnaam is het landdomein van Nederland. Wanneer u bent gevestigd in Nederland is deze domeinnaam aan te raden om omdat deze een kleine voorsprong heeft in de Nederlandse zoekmachines.

.be domeinnaam registreren
De .be domeinnaam is het landdomein van België. Wanneer u zich richt op de Belgische markt is de .be domeinnaam aan te raden omdat deze een kleine voorsprong heeft in de Belgische zoekmachines.

.com domeinnaam registreren
De .com domeinnaam is een mooie domeinnaam voor wanneer u wereldwijd zaken doet. Ook voor de Nederlandse markt doet de .com domeinnaam het erg goed. Vanwege de reikwijdte van deze domeinnaam extensie zijn de betere domeinnamen schaars.

.eu domeinnaam registreren
De .eu domeinnaam is geïntroduceerd als universele domeinnaam voor bedrijven in Europa. Het is aan te raden deze domeinnaam te registreren. Zo bent u de rechthebbende van de internationale domeinnaam en kunt u altijd uw zaken uitbreiden in Europa.

.info domeinnaam registreren
De .info domeinnaam is, zoals het woord al zegt, een informatieve domeinnaam. Door de speelse werking van .info (= informatie) wordt deze domeinnaam in Nederland veelvuldig gebruikt.

.de domeinnaam registreren
De .de domeinnaam is het landdomein van Duitsland. Wanneer u zich richt op de Duitse markt is de .de domeinnaam aan te raden omdat deze een kleine voorsprong heeft in de Duitse zoekmachines.

Bovenstaande domeinnamen zijn slechts een beperkt deel van de domeinnamen die wij voor u kunnen registreren. Neem contact met ons op voor het registreren van uw ideale domeinnaam.

 

Klankboard nodig?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
domeinnaam registreren

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: