Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Extra domeinnaam

U bent hier: Webdesign / Internet / Domeinnaam / Extra domeinnaam

Extra domeinnaam

Het redirecten of doorverwijzen van een domeinnaam is het koppelen van een domeinnaam aan een andere domeinnaam. Zo kunt u verschillende domnamen naar dezelfde website of een specifiek gedeelte van een website verwijzen. Wanneer u een Nederlandse website hebt is het erg verstandig om ook de Belgische domeinnaam extensie (.be) te registreren en deze door te verwijzen naar de .nl extensie. Zo ontvangt u ook de Belgische bezoekers en gaat de concurrentie er niet met uw naam vandoor. Naast de .be domeinnaam vinden wij dat de .eu domeinnaam ook erg interessant kan zijn voor uw bedrijf. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat u beide domeinnamen registreert om uw groeimogelijkheden open te houden.

Extra domeinnaam in actie

Wanneer u een extra domeinnaam heeft geregistreerd dan werkt het als volgt:

www.dotworks.eu ---> www.dotworks.nl.

De bezoeker van dotworks.eu wordt dan automatisch doorverwezen naar www.dotworks.nl. Bij ons wordt ook de e-mail automatisch doorverwezen naar de gewenste domeinnaam. Zo komt de bezoeker en de verzonden e-mail altijd op de juiste plek. En dat is bij u!

Zoekmachine optimalisatie
Ook qua zoekmachine optimalisatie kan het erg interessant zijn om extra domeinnamen te registreren. Wij adviseren u hierover graag zodat u zeker weet dat u geen onnodige kosten maakt.

De prijs van het redirecten van een domeinnaam is bij DOTworks slechts € 10,- per jaar.

 

Genoeg gezien?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
extra domeinnaam

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: