Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

E-commerce

U bent hier: Webdesign / Internet / E-commerce / E-commerce

E-commerce

E-commerce (elektronische bedrijfsvoering) is het handelen via het internet. Veelal spreekt men ook wel over een webshop. DOTworks kan u helpen met het ontwikkelen van een webshop of andere e-commerce applicaties. DOTworks werkt met zowel maatwerk als standaard pakketten. Voor beide is het een en ander te zeggen en hangt van de situatie af.

Dankzij iDeal heeft elektronisch handelen een enorme boost gekregen. Iedereen winkelt tegenwoordig via het internet en betaald gemakkelijk en simpel met iDeal. DOTworks is goed in iDeal applicaties en e-commerce.

Ook e-commerce?

Omdat tegenwoordig iedereen via het internet koopt is een webshop een uitstekende manier om uw doelgroep te vergroten. Samen met zoekmachine optimalisatie heeft u al snel de aandacht van een grote groep mensen. Naast de website is een (ingebouwde) webshop geen enkel probleem bij DOTworks. Geheel naar uw wens en geheel volgens de gewenste betalingsmogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden e-commerce

De mogelijkheden van e-commerce zijn eindeloos bij DOTworks. Het implementeren van iDeal, CreditCard, Paypal of een andere vorm van betaling is geen probleem. DOTworks beschikt over de juiste kennis en kunde om ook uw betalingen veilig en vlekkeloos af te handelen.

Wilt u dus ook verkopen via het internet? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden van e-commerce en helpen u graag met het opzetten van uw online verkoopkanaal.

 

Toch maar een afspraak?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
e-commerce

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: