Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Credit Card

U bent hier: Webdesign / Internet / E-commerce / Credit Card

Credit Card

Credit Card betalingenWij helpen u graag om Credit Card betalingen aan uw webshop of e-commerce toe te voegen. DOTworks werkt enkel met gekwalificeerde scripters en betrouwbare professionele web-hosting. Dit maakt DOTworks tot een veilige partner voor uw online betalingen. Wij zorgen voor de scripting, de hosting en de beveiligde verbindingen en certificaten.

Credit Card accepteren

Er zijn verschillende manieren om een Credit Card te accepteren. Bij elke mogelijkheid horen andere keuzes, prijzen en voorwaarden. Wij zijn gespecialiseerd in het accepteren van Credit Card betalingen. Betrek ons in een vroeg stadium van uw online verkoopkanaal. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw online succes.

Voordeel Credit Card

Het grote voordeel van de Credit Card is dat u over de gehele wereld kunt verkopen. Iedereen met Credit Card is uw potentiële klant. Toch zijn er doelgroepen voor wie de Credit Card niet standaard is. Ook daar zijn weer speciale oplossingen voor. Contacteer DOTworks voor uw online betalingen en u weet zeker dat u enkel de benodigde betalingssystemen aanbiedt. Het zou jammer van tijd en (financiële) middelen zijn wanneer u een betalingssysteem laat implementeren waar u niets aan heeft. Bij ons bent u ook verzekert van goed beveiligde verbindingen en soepele betaalprocedures zodat u en uw klanten met een gerust gevoel de transactie voltooien.

 

Meer informatie over onze internetdiensten?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Credit Card

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: