Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

IDeal

U bent hier: Webdesign / Internet / E-commerce / IDeal

IDeal

iDeal betalingenIn het kort zijn er twee soorten van iDeal betalingen aanbieden. Voor iDeal dient u een contract af te sluiten. De twee instanties bij wie u een contract kunt afsluiten zijn:

  1. Bank
  2. Payment Service Provider (kortweg: PSP)

Voor welke contractpartij u het beste kunt kiezen hangt totaal af van de situatie. Hierbij kunt u denken aan het aantal transacties dat u denkt te ontvangen, het aantal producten dat u in uw assortiment heeft en/of de zekerheid waarmee u aan uw online avontuur begint. Wanneer u nog niet geheel zeker van uw succes bent is het handig om de kosten bescheiden te houden. DOTworks heeft hier begrip voor en helpt u graag om de kosten laag te houden. iDeal is maatwerk. De gewenste oplossing is geheel afhankelijk van uw situatie. Contacteer ons in een vroegtijdig stadium zodat wij u tijdig en volledig kunnen adviseren.

DOTworks iDeal?

Wij krijgen veel vragen over het verrichten van betalingen en hoe dit werkt bij DOTworks. Wij willen benadrukken dat wij geen iDeal organisatie zijn. De betalingen worden geregisseerd door uw bank of de Payment Service Provider. DOTworks maakt via een beveiligde verbinding (zie professionele web-hosting ) contact met deze partij en stuurt de benodigde gegevens gecodeerd door. Daarna neemt de bank of PSP het proces over en handelt de betaling af. Wanneer dat proces is afgerond komt de betaler terug in ons systeem en handelen wij de procedure verder af. De betalingen lopen dus niet via ons. Het contract sluit u af met uw bank/PSP.

 

Ook een professionele website?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
iDeal

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: