Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Online betaalsysteem

U bent hier: Webdesign / Internet / E-commerce / Online betaalsysteem

Online betaalsysteem

Naast een complete webshop zijn er meer mogelijkheden van e-commerce. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan facturering. Wanneer u uw facturen online verstuurt kunt u een hoop geld besparen. Het betalen van uw factuur kan de klant gemakkelijk en vertrouwd via onze iDeal applicatie.

Online verkopen van enkele producten

Wanneer u enkele producten heeft is een webshop waarschijnlijk overbodig. Hiervoor biedt DOTworks maatwerk applicaties waarbij de klant simpel bestelt en betaalt via uw website en u per e-mail een bevestiging van het geheel ontvangt.

Niet fysieke producten

Wanneer u een cursus online wilt aanbieden is het mogelijk om een systeem te ontwikkelen waarmee de cursus direct na betaling te downloaden is. Voor JBA-Databank heeft DOTworks een online betaalsysteem gemaakt waarmee de klant de gehele cursus of enkele lespakketten online kan bestellen. Na betaling kan de klant direct met de cursus beginnen. Dit vinden wij een goed voorbeeld van een knap staaltje techniek inzetten om een product aan de man te brengen.

Naast facturatie, het verkopen van enkele producten of het aanbieden van betaalde downloads zijn er veel meer mogelijkheden rondom online betaalsystemen. Wanneer u achter een bepaalde handeling een betaalsysteem wilt plaatsen kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wij laten u graag zien dat DOTworks professionele online betaalsystemen produceert voor scherpe prijzen.

 

En nog veel meer...

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
online betaalsysteem

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: