Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Scripting

U bent hier: Webdesign / Internet / Scripting / Scripting

Scripting

Naast het maken van een goede websites bedenkt en realiseert DOTworks ook maatwerk online applicaties.

Of het nu weblogs, betaalsystemen, intranet applicaties of een bepaald online reserveringssysteem is. Het is nooit te groot of te klein voor onze gekwalificeerde scripters. Dus staat uw wens niet op onze website? Neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van maatwerk scripting.

Gekwalificeerde scripting

Het belang van een opleiding is bij scripting erg groot. Onze scripters hebben gedegen opleiding en door middel van cursussen houden wij de kennis en kunde up-to-date. Het scripten is een vak apart. Er zijn veel beveiligingsaspecten waarmee de scripter rekening dient te houden. Het is secuur werk waarbij geen fouten gemaakt mogen worden. Bij DOTworks wordt een applicatie ontwikkeld en gecontroleerd door verschillende gekwalificeerde personen. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunnen de scripters van elkaar leren.

Ook u bent één van de testers van uw eigen applicatie. U krijgt uw applicatie al in een vroegtijdig stadium te zien. Wij horen graag feedback zodat wij de ideale applicatie voor u scripten. U bent tenslotte degene die er mee aan het werk gaat. Wij willen dat het script perfect aansluit op uw behoefte. Nadat u compleet tevreden bent wordt de applicatie nogmaals getest. Wanneer de applicatie 100 % veilig is wordt deze online geïnstalleerd en kunt u deze gebruiken. Bij ons bent u verzekerd van veiligheid en degelijkheid. Neem contact met ons op voor uw maatwerk scripting.

 

Wilt u ook gevonden worden in Google?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
scripting

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: