Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Professionele web-hosting

U bent hier: Webdesign / Internet / Web-hosting / Professionele web-hosting

Professionele web-hosting

Veel ondernemers onderschatten de waarde van professionele web-hosting. Wij leveren enkel professionele web-hosting omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit en de meerwaarde ervan.

Snelheid professionele web-hosting

Uiteraard is snelheid een belangrijk aspect van web-hosting. Zonder snelheid verliest u bezoekers maar ook uw positie in de zoekmachines. Wanneer u een trage website heeft wordt deze slecht geïndexeerd door Google. Uw bezoekers zullen niet lang wachten en snel een andere website bezoeken. Maar professionele website hosting is niet een must omdat het enkel een stuk sneller functioneer. Professionele web-hosting biedt een aantal andere niet te onderschatten voordelen.

Wij leveren enkel en alleen professionele web-hosting die enkel is gericht op de zakelijke markt. De voordelen van onze web-hosting is dat het altijd maatwerk is. Wilt u meerdere websites op één domein? Extra ruimte? Streaming diensten? Beveiligde verbindingen? Fallback servers? Bij DOTworks is het allemaal geen punt.

Dus wilt u ook profiteren van de professionele web-hosting waarin DOTworks al jaren lang heeft geïnvesteerd? Contacteer ons dan direct en wij zullen ook uw website hosten op een van onze speciale web servers. 

Professionele website hosting bij DOTworks is:

  • Eenvoudig: Volledige controle en statistieken via het Plesk of Direct Admin beheersysteem
  • Ondersteuning van PHP 5.x, CGI,  en MySQL databases
  • Standaard drie soorten webmail, e-mailforwarding en mailgroup support
  • Stabiliteit: uptime van 100% over de laatste 4 jaar
  • Gratis Spam & Viruscontrole bij elk hostingpakket
  • Professionele 24/7 Monitoring en storingsoplossing

Bij DOTworks bent u online nooit afwezig!

Kies dus vandaag nog voor professionele website hosting door DOTworks en merk het verschil in het standaard leveren van drie soorten webmail, snelheid, diensverlening, mogelijkheden, ondersteuning, stabiliteit, spam en viruscontrole.

 

Re-design?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
professionele web-hosting

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: