Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Mini-Website

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Mini-Website

Mini-Website

Speciaal voor ondernemers die (nog) geen volledige website wensen heeft DOTworks de Mini-Website ontwikkelt.

Een Mini-Website is een online visitekaartje dat alle contactinformatie van uw bedrijf bevat. Zo bent u snel online zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoud. De Mini-Website is de perfecte website voor:

  • drukke ondernemers;
  • ondernemers die (nog) geen idee hebben over de inhoud van de website;
  • ondernemers die nog niet gestart zijn;
  • nieuwe producten en/of diensten;
  • snelle starters.

Wanneer u dus nog geen idee heeft van de inhoud van uw website of hier nog geen tijd voor heeft kunt u snel en gemakkelijk een Mini-Website door DOTworks laten ontwerpen. De Mini-Website is - inclusief domeinnaam registratie - binnen drie werkdagen online. Bij de Mini-Website levert DOTworks alle begeleiding en faciliteiten die benodigd zijn. Het enige dat u moet doen is de opdracht geven, wij verzorgen de rest!

Mini-Website in mijn huisstijl?

Uiteraard verzorgt DOTworks uw Mini-Website geheel in uw bestaande huisstijl. Ook zonder huisstijl maakt DOTworks er een prachtige website van.

Voorbeeld Mini-Website

Een mooi voorbeeld van de Mini-Website is de website van Recht door C. Deze website bevat alle informatie om deze tekstschrijvers te bereiken.

Toch een complete website?

Het voordeel voor Recht door C is dat men zich nu kan richten op het werk van de klant. Naast deze werkzaamheden is men bezig met de teksten van de eigen website. Wanneer deze klaar zijn wordt deze Mini-Website door DOTworks omgebouwd tot een volledige website.

 

Toch maar een afspraak?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Mini-Website

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: