Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Begrijpelijkheid

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Begrijpelijkheid

Begrijpelijkheid

Een aspect dat niet afhankelijk is van uw doelgroep is het feit dat uw website begrijpelijk moet zijn voor iedere bezoeker. Een aspect dat dicht bij de gebruikersvriendelijkheid ligt maar er toch wezenlijk van verschilt. De gebruiksvriendelijkheid gaat over de weg naar de gewenste pagina's. Wanneer men de pagina's eenmaal heeft bereikt moet men de content begrijpen. Het is dus belangrijk dat u de content op uw website logisch en begrijpelijk maakt.

Een goede manier om de content begrijpelijk te maken is door te werken met een beheersysteem (CMS). Door gebruik te maken van een beheersysteem kunt u de content op uw website altijd bewerken. Zo kunt u de informatie op uw website gemakkelijk schrappen en schaven. Hiermee bedoelen wij dat u de teksten telkens dient te bekijken en na te lezen. Een nieuwe tekst is namelijk nooit direct perfect. U zult regels tegen komen die niet "scherp genoeg" zijn of simpeler kunnen. Het is belangrijk dat u de teksten simpel en kort houdt. Ook het vermijden van spelfouten is een essentieel punt. Met een beheersysteem kunt u gemakkelijk de content van uw website beheren en de begrijpelijkheid van uw content in eigen hand houden.

Wij hebben een tekstschrijver in dienst die de door u gemaakte teksten kan controleren op begrijpelijkheid en spelfouten. Contacteer ons wanneer u niet zeker bent van de inhoud van uw huidige of nieuwe website.

Voor wie begrijpelijk?

Uiteraard dient uw content begrijpelijk te zijn voor de bezoekers. Maar denkt u ook eens aan de zoekmachines. Deze bezoeken uw website en dienen de content ook te begrijpen. DOTworks is goed in zoekmachine optimalisatie en zorgt voor goede en indexeerbare teksten waarmee u hoog in Google zult komen te staan.

 

Meer informatie over onze internetdiensten?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
begrijpelijkheid

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: