Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Content

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Content

Content

De content (inhoud: teksten, plaatjes, filmpjes) is erg afhankelijk van de doelgroep en het doel van een website. Tegen een puber communiceert u op een andere manier en in andere woorden dan tegen een volwassene. Ook per soort bedrijf zit er duidelijk verschil in de manier van communiceren. Zo is het ook met websites. Naast teksten zijn er andere aspecten van een website waarbij rekening met de doelgroep moet worden gehouden. De website wordt immers gemaakt voor de doelgroep.

Begrijpelijke content

Van belang is dat content begrijpelijk is. U boodschap dient op een simpele manier te worden gecommuniceerd zodat iedereen uw boodschap begrijpt. De meeste klanten bedenken zelf teksten van hun website. Mocht u hier geen gevoel voor hebben dan kunnen wij de ideale teksten voor uw website formuleren. Wij hebben een tekstschrijver in dienst die ook voor uw bedrijf simpele en begrijpelijke teksten ontwikkelt. Teksten schrijven voor een website is weer een vak apart. De tekst dient begrijpelijk te zijn voor mensen maar ook andere lezers (lees: zoekmachines) dienen uw teksten goed te begrijpen. Wanneer Google teksten niet kan verbinden met een interessante zoekterm blijft uw website achter in de zoekresultaten.

Content: andere factoren

Naast tekst van een website speelt lay-out, kleurgebruik, lettertype, lettergrootte, opvulling en andere factoren een rol bij het ontwikkelen van een website. Het is van belang dat hier van te voren over nagedacht wordt. Tijdens het bouwen van uw website houden wij rekening met deze factoren zodat wij de ideale website voor uw doelgroep creëren. Uw content moet de doelgroep immers aanspreken. Wanneer uw content de doelgroep aanspreekt heeft u een klik met de bezoeker. Deze klik zal uw positie ten opzichte van uw concurrentie positief beïnvloeden.

 

Tijd voor een internet actie?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
content

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: