Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Hosting

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Hosting

Hosting

Naast een goede website is de web-hosting een even belangrijke factor voor uw online succes. Wanneer uw website traag is of vaak offline is kunt u nog zo'n mooie website hebben maar zal deze niet het gewenste resultaat geven.

Professionele web-hosting

Uw bezoeker is snel vertrokken wanneer uw website traag laadt of (nog erger) offline is. Op het internet krijgt u niet veel kansen om uw content aan te bieden. Onlangs is er uit een onderzoek gekomen dat een bezoeker maximaal 5 seconden wacht op het laden van een website. Wanneer de bezoeker niet bij u terecht kan zijn er voor hem of haar veel alternatieven. De alternatieven zijn snel gevonden dus gaat de bezoeker verder...

Hierom is het van belang dat u uw website installeert op een professioneel web-hosting account. Wij leveren professionele website hosting voor onze klanten. Bekijk ons web-hosting pakket en vergelijk deze eens goed met een particuliere hosting. Bij ons krijgt u zoveel meer en heeft u geen zorgen meer over uw website.

Online bent u nooit afwezig

Deze slogan hanteren wij voor onze web-hosting faciliteiten. DOTworks biedt u professionele web-hosting voor een uitstekende prijs. En zoals het slogan al zegt, wij doen er alles aan om u niet afwezig te laten zijn. Bij ons online bent u nooit afwezig.

Hosting en zoekmachines 

Zoekmachines indexeren uw website niet wanneer deze traag is of offline is. Wanneer u dus een slecht web-hosting pakket heeft zal dit grote gevolgen hebben voor uw online succes. Denkt u maar eens aan wat het effect van uw website is wanneer deze niet of niet optimaal in de zoekmachines verschijnt.

Web-hosting is van essentieel belang voor uw website. Zorg daarom dat u goede en professionele web-hosting aanschaft. DOTworks biedt uitstekende web-hosting . Bekijk onze web-hosting pakketten hier.

 

Vrijblijvend internet advies?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
hosting

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: