Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Indexeerbaarheid

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Indexeerbaarheid

Indexeerbaarheid

Tot nu toe hebben we het enkel over de bezoekers van vlees en bloed gehad. Er zijn echter ook andere bezoekers. Denkt u bijvoorbeeld aan Google als bezoeker. Elke zoekmachine heeft robots (spiders genaamd) die uw website bezoeker (crawlen wordt dit genoemd). Tijdens elk bezoek wordt de content van uw webpagina opgeslagen (geïndexeerd). Het is belangrijk dat de zoekmachine robots, die elke pagina apart opslaan, de samenhang van de losse pagina's ziet. De robot moet gemakkelijk kunnen inschatten wat de belangrijke en de minder belangrijke pagina's van uw website zijn. Hier dient u bij de ontwikkeling van uw website rekening te houden. DOTworks doet dit.

Indexeerbare website

Een goede indexeerbaarheid van uw website zal uw website ten goede komen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Wanneer de website slecht is opgezet zal de website nooit goed scoren in Google. Een slechte indexeerbaarheid krijgt u bijvoorbeeld door het gebruik van Frames of Flash. Een goede zoekmachine vriendelijke website bevat dus geen Frames of Flash.

Naast het gebruik van bovengenoemde mogelijkheden zijn er veel andere zaken waar aan gedacht moet worden tijdens het bouwen van een website. De medewerkers van DOTworks zijn gespecialiseerd in Zoekmachine marketing. Het is belangrijk dat er bij de bouw van de website al nagedacht wordt over de vindbaarheid van de website. Wanneer u in een vroeg stadium al nadenkt over zoekmachine marketing kunt u veel geld besparen. Neem vandaag nog via een van de onderstaande mogelijkheden contact met ons op.

 

Contact met ons?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
indexeerbaarheid

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: