Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Webdesign portfolio

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Webdesign portfolio

Webdesign portfolio

Uiteraard wilt u eerst zien wat voor website ontwikkeling kunsten DOTworks beheerst. Hieronder vindt u een treffend overzicht van opgeleverde websites. Het gaat te ver om telkens de nieuwste websites toe te voegen. Wanneer u meerdere website wenst te zien kunt u contact met ons opnemen. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteit.

AudioTile.nl
Voor de AudioTile (een product van Playnetic B.V.) heeft DOTworks de website Audiotile.nl ontworpen. Playnetic B.V. maakt gebruik van ons beheersysteem waarmee zij al haar websites gemakkelijk kan beheren. De website van Playnetic B.V. heeft DOTworks ook ontworpen.

Eetcafé De Vos
Voor Eetcafé De Vos te Ermelo hebben wij een speelse en sfeervolle website ontworpen die goed past bij het karakteristieke Eetcafé te Ermelo.

Winkelcentrum Op de Brouwerij
Voor het nieuwe winkelcentrum bij ons om de hoek hebben wij de website en identiteit ontworpen. De website is voorzien van ons nieuwsbriefsysteem waarmee men de klanten kan informeren. Naast de online presentatie is DOTworks het vaste adres voor advertenties en promotiemateriaal.

Audionetics.nl
Playnetic B.V. heeft DOTworks gevraagd om een website voor de Audionetic te ontwerpen. Voor dit audiopunt dat speciaal is ontwikkeld voor de openbare ruimte hebben Audionetics.nl gebouwd.

Halve Abraham / Halve Sarah
DOTworks heeft de website en de huisstijl van dit unieke bedrijf ontwikkelt. Wilt u de bijzondere verjaardag van een 25 jarige vieren? Huur dan een opblaasbare halve abraham of halve sarah

Playnetic B.V.
Voor Playnetic B.V. heeft DOTworks een nieuwe en gemakkelijk te beheren website ontwikkeld.

Easy Wind Solutions
Voor Easy Wind Solutions heeft DOTworks de nieuwe huisstijl ontworpen. Naast het ontwikkelen van de nieuwe website heeft DOTworks de huisstijl vernieuwd en de website voorzien van zoekmachine optimalisatie. De website is fris en beschikbaar in drie talen. De vertalingen van de teksten zijn tevens door DOTworks verzorgd.

Voor dit bedrijf uit Hengelo heeft DOTworks de gehele identiteit ontworpen. Wij hebben dit bedrijf een sfeervol maar toch zakelijk uiterlijk gegeven. Het bedrijf verzorgd een kortingsgids voor eetgelegenheden in Twente. Naast de identiteit mag DOTworks de kortingsgids ontwerpen.

ItsAllAboutKids.nl
Een Kinder- en Jeugdtherapie praktijk in Heiloo heeft DOTworks gevraagd om een nieuw, frisser en jeugdiger voorkomen te creëren. Naast het bedenken van de nieuwe bedrijfsnaam heeft DOTworks de nieuwe huisstijl (folder, visitekaartje, vervolgafspraakkaartje, briefpapier, envelop) gemaakt en gezorgd voor een passende website. De website is 100% "Google proof" door middel van ons zoekmachine optimalisatie programma. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

Rugbytrui.nl
Voor de winkel in Engelse stijl: BOBBS Antiques & Lifestyle te Deventer heeft DOTworks Rugbytrui.nl ontwikkelt. BOBBS is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk rugbytruien voor o.a. jaarclubs, disputen en verenigingen (dames en heren). DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

BOBBS.nl
BOBBS Antiques & Lifestyle te Deventer heeft DOTworks gevraagd om ook de directe website onder handen te nemen. Het eerste resultaat is al te zien. Binnenkort zal deze website uitgebreid worden. DOTworks verzorgt ook de bereikbaarheid van deze website. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

KTPgroup.nl
KTP is een arbeidsbureau dat gespecialiseerd is in het detacheren van laag, middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. DOTworks heeft voor KTP een website gemaakt van waaruit men zowel potentiële werknemers alsook werkgevers kan benaderen. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

VisieCards.nl
VisieCards is een jong Direct Marketingbureau. VisieCards heeft DOTworks ingeschakeld om de complete bedrijfsvoering te ontwerpen. DOTworks heeft naast de website en bijbehorende Google optimalisatie ook de huisstijl, contracten en brochures ontworpen. Helaas heeft VisieCards.nl haar activiteiten gestaakt.

WiggersBouw.nl
Voor Wiggers Bouw hebben wij een website ontworpen waarin eenvoud voorop staat. Het accent van deze website ligt op de foto's van de woningen welke op elke pagina blijven staan. Verder draagt DOTworks zorg voor de domeinnaam en web-hosting van deze website en onderhouden wij de website voor dhr. R. Wiggers. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

Kajuit.nl
Voor de Jongerensociëteit "de Kajuit" te Enschede is het design van de website gemaakt om zo de jongeren uit te nodigen meer gebruik te maken van de website. Tevens is de koop van de domeinnaam www.kajuit.nl door DOTworks Internet Solutions geregeld. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

JBADatabank.com
Voor de Engelstalige (Priod Profit Measurement) en Nederlandstalige (Bed4You) cursus heeft DOTworks een webshop gemaakt van waaruit de beide cursussen aangeschaft kunnen worden. Betaling van de cursussen wordt gerealiseerd door middel van een iDeal applicatie waarna de cursus direct gedownload kan worden. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

CWBouw.nl
Onderhoud, verbouw en timmerwerken is het werkgebied van CWBOUW. Met dit in gedachten heeft DOTworks het logo ontworpen. Ook de website is zo gebouwd dat dit het specialisme van CWBOUW direct duidelijk is. CWBOUW heeft haar activiteiten gestaakt. DOTworks verzorgt ook de web-hosting van deze website.

 

Meer informatie over onze internetdiensten?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
webdesign portfolio

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: