Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Website restyling

U bent hier: Webdesign / Internet / Website ontwikkeling / Website restyling

Website restyling

U bent niet meer tevreden over uw huidige site? Of u voelt dat het internet meer voor uw organisatie kan betekenen dan het nu doet?Een groot deel van onze klantenkring deelde dezelfde gevoelens en koos DOTworks voor het restylen (vernieuwen) van de verouderde website. Veel websites zijn slecht vindbaar of werken niet optimaal. Bedrijven ergeren zich hier aan en kiezen op een bepaald moment toch voor een andere partner. DOTworks wil graag dat u ons kiest als partner voor uw online succes. Wij hebben onze dienstverlening zodanig ingericht dat wij de ideale partner kunnen zijn. Wanneer u rondkijkt op deze website beseft u dat wij een veelzijdig bedrijf zijn dat u graag in alle behoeften voorziet. Contacteer ons en ervaar de service en snelheid van een partner als DOTworks. Wanneer u een offerte aanvraagt komt u er achter dat een goede partner niet duur hoeft te zijn en 

Verouderde website

Wanneer u een verouderde website heeft is de kans groot dat de website niet optimaal scoort in de zoekmachines. Zoekmachines bekijken niet alleen de teksten maar de gehele opzet van uw website. Google neemt ook het gebruik van achterhaalde broncodes mee om te beoordelen of de content van uw website nog wel actueel is. Wanneer de opzet (gebruik van codes en mogelijkheden) verouderd is geeft dit de zoekmachine aanleiding om uw inhoud als verouderd te beschouwen. Dit zult u vanzelfsprekend terug zien in de resultaten van uw website in deze zoekmachines. Het is van belang dat uw website veranderd bij de nieuwste trends en mogelijkheden. 

DOTworks zorgt niet alleen dat uw verouderde website aan de zichtbare kant van de website is tot in de puntjes wordt verzorgd. Tijdens het ontwikkelen van een nieuwe website zorgen wij ervoor dat uw website ook achter de schermen (codes, bron) van de laatste trends wordt voorzien. Onze medewerkers ontwikkelen zoekmachinevriendelijke websites die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Zo heeft u het langst profijt van een investering in uw website.

Website investering

Veel mensen zien een website als een kostenpost. Uiteraard kost een website geld maar het kan u ook geld opleveren. Wanneer u een goede en professionele website heeft laten bouwen door ons bent u ervan verzekert dat uw website lang mee gaat en goed zichtbaar is in de zoekmachines. Zo kunt u zonder zorgen ondernemen en wij zorgen ervoor dat de website draait en blijft draaien.

 

Toch maar een afspraak?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
website restyling

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: