Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Marketing

U bent hier: Webdesign / Marketing / Marketing

Marketing

Marketing is de verzamelnaam voor alles wat een verkoper en een koper bijeen brengt. Bij marketing is het van belang dat u inspeelt op de wensen en behoefte van uw klant en dat richting deze klant communiceert. Ook het kanaal dat u inzet om uw doelgroep te bereiken kan verschillen. Zoals u in het menu kunt zien bieden wij verschillende diensten aan om er voor zorgen dat u in contact komt met uw doelgroep. De meeste ondernemers beginnen met zoekmachine marketing. Dit vinden wij een zeer goede beslissing. In zoekmachines scoren is dubbele winst want u bereikt enkel de mensen waarvan u weet dat ze geïnteresseerd zijn in uw product of dient. Anders zoeken ze er immers niet naar. 

E-mail marketing is ook belangrijk om vanaf het begin van uw onderneming mee te beginnen. Juist in het begin treft u veel potentiële klanten die het niet zeker weten. Het is raadzaam een relatie met deze klanten te onderhoud. Dit kunt u gemakkelijk en professioneel door middel van onze e-mail marketing dienstverlening.

DOTworks is goed in Marketing

Al meer dan vijf jaar helpen wij het midden- en kleinbedrijf met marketing. Van zoekmachine marketing tot het ook zeer effectieve e-mail marketing. Maar marketing is meer! Denkt u ook eens aan het adverteren op het internet en de verschillende mogelijkheden van social media. DOTworks is gespecialiseerd in marketing en wij zetten onze kennis en kunde graag in om ook uw online succes te vergroten. Bekijkt u ook onze sectie over internet strategie. Wat u ook wilt bereiken, het is belangrijk hier van te voren over na te denken. Marketing is namelijk niet zomaar iets doen. Het is belangrijk dat u van te voren een plan heeft. Wij helpen u graag om hiervan een strategie te maken dat u helpt met het maken van de juiste keuzes.

 

Tijd voor een nieuwe marketing actie?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
marketing

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: