Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

E-mail marketing

U bent hier: Webdesign / Marketing / E-mail marketing / E-mail marketing

E-mail marketing

Bij e-mail marketing gebruikt u e-mail als schakel tussen uw bedrijf en de potentiële klanten. Dit middel is zeer interessant in verband met de lage kosten. DOTworks heeft een e-mail applicatie geproduceerd die u kunt inzetten  om de bezoekers van uw website of winkel te informeren over een nieuw assortiment, een maandaanbieding of een andere speciale actie. Via onze e-mail marketing applicatie kunt u snel en professioneel uw (potentiële) klantenkring informeren.

Ons e-mail marketing programma (nieuwsbriefsysteem) is beschikbaar voor slechts € 99,- per jaar (excl. BTW) en hiervoor krijgt u niet alleen de mogelijkheid om een mailing te versturen. DOTworks gaat verder:

Ontwerp e-mail marketing

Wij maken een ontwerp dat binnen uw huidige huisstijl past zodat het voor uw klant duidelijk is dat de nieuwsbrief van u komt. Het ontwerp van de nieuwsbrief wordt uiteraard in overleg met u gemaakt.

Aanmelden e-mail marketing

Op de website implementeren wij twee velden waarop een bezoeker zijn/haar naam en e-mailadres invult en zich daarmee opgeeft voor uw nieuwsbrief.

Geen limiet op e-mail marketing

Bij veel e-mailapllicaties moet u naast een licentieprijs ook een bedrag per verzonden nieuwsbrief betalen. Bij DOTworks is dit niet het geval. Wel vinden wij het belangrijk dat de mensen naar wie u de nieuwsbrief stuurt toestemming hebben gegeven om de nieuwsbrief te ontvangen. Wanneer uw bezoekers toestemming hebben gegeven vinden wij een limiet ongepast.

Spam & wetgeving bij e-mail marketing

Spam is ongewenste e-mail. Dit willen wij niet want het kan uw bedrijfsimago schaden en het is inmiddels bij wet verboden.

De Telecommunicatie wet, Artikel 11.7 paragraaf 1, heeft verplicht gesteld, om aan te kunnen tonen dat abonnees toestemming hebben gegeven voor het versturen van de nieuwsbrieven.

Wij hebben het systeem zo gemaakt dat de bezoeker na aanmelding een bevestigingsmail krijgt om uitdrukkelijk aan te geven dat hij/zij de nieuwsbrief wil ontvangen. Voordat men deze uitdrukkelijke toestemming geeft ontvangt men uw nieuwsbrief niet. Als service naar uw bezoekers wordt onder elke verzonden e-mail een gemakkelijke afmeld link geplaatst zodat iemand zich gemakkelijk kan afmelden wanneer men geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen. Het aan- en afmelden gebeurt automatisch. U hebt hier geen werk mee, enkel gemak.

Voor slechts € 99,- per jaar (excl. BTW) ontvangt u dus:

  • E-mail ontwerp waarin u uw nieuwsbrief kunt typen;
  • Aanmeldformulier op uw website;
  • Altijd (24/7) de mogelijkheid om uw klanten/bezoekers of medewerkers in te lichten;
  • Zekerheid dat de ontvanger de post daadwerkelijk wil ontvangen en u de Telecommunicatiewet niet overtreedt.

Ook het nieuwsbriefsysteem inzetten voor het bereiken van uw klanten, bezoekers en/of medewerkers? Contacteer ons dan voor uw eigen nieuwsbriefsysteem.

 

Toch maar een afspraak?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
e-mail marketing

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: