Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Aanpak Google Adwords

U bent hier: Webdesign / Marketing / Google Adwords / Aanpak Google Adwords

Aanpak Google Adwords

De aanpak van onze Google Adwords begeleiding is simpel en doeltreffend. Wij zorgen er snel voor dat uw campagne weer doet wat het moet doen, en dat is uw doelgroep bereiken! Samen met u bedenken wij een internet strategie en voeren deze daarna uit. Een Google Adwords project door DOTworks ziet er als volgt uit:

 1. Inventarisatie Google Adwords
  Samen met u gaan wij bekijken wie uw doelgroep is en via welke zoektermen wij deze doelgroep bereiken. De selectie van zoektermen is een essentiële fase in het Google Adwords campagne. Wanneer dit verkeerd staat ingesteld bereikt u de verkeerde doelgroep. Naast zoektermen kijkt DOTworks naar concurrentie en zoekvraag. Op basis van deze mix kunnen wij aangeven hoe uw effectieve campagne er uit dient te zien.

 2. Advies over Google Adwords
  Wij sturen op basis van onze inventarisatie een gedegen advies. Op basis van dit advies sturen wij tevens een scherpe offerte om de werkzaamheden uit te voeren. Naast de offerte zal er een tijdsbestek gegeven worden waarin wij de werkzaamheden afgerond hebben.

 3. Opzetten Google Adwords campagne
  Na akkoord zullen wij binnen twee dagen een Google Adwords campagne starten. Wij zullen u informeren over onze voortgang en de resultaten.

 4. Onderhoud van de Google Adwords campagne
  Adverteren binnen Google Adwords is een dynamisch proces. De resultaten van vandaag kunnen morgen al verdwenen zijn. Bij DOTworks onderhouden wij uw campagne gedurende de gehele looptijd zodat u verzekerd bent van resultaat. De onderhoudsfase is de belangrijkste fase van onze aanpak. Het is van essentieel belang dat uw campagne goed onderhouden wordt en wordt bijgestuurd wanneer dit nodig is. Ons doel bij het onderhoud is altijd de kosten voor u in de gaten te houden.

Beginnen met een Google Adwords campagne?

DOTworks is gespecialiseerd in Google Adwords campagnes. Wij helpen u graag bij het opzetten en onderhouden van uw campagne. Contacteer ons voor uw eigen campagne. Wij staan u graag te woord!

 

Contact met ons?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
aanpak Google Adwords

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: