Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Begeleiding Google Adwords

U bent hier: Webdesign / Marketing / Google Adwords / Begeleiding Google Adwords

Begeleiding Google Adwords

Wanneer u begint met Google Adwords is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en begeleiden. DOTworks is goed in Google Adwords en begeleid u graag door het gehele proces. Wij bedenken, samen met u, een strategie en voeren deze namens u uit. Google Adwords is een krachtig instrument dat u met zorg dient te behandelen. Wij adviseren u graag over onze begeleiding van Google Adwords.

Google Adwords langdurig gebruiken?

Wij zien veel ondernemers die eigenlijk al te lang bezig zijn met Google Adwords. Google Adwords is in het begin een erg effect en snel middel om bezoekers naar uw website te verwijzen. Langdurig gebruik maken van dit middel is jammer van uw financiële middelen. Adverteren via Google is snel maa rop de langere termijn is het verstandiger om gebruik te maken van onze zoekmachine marketing mogelijkheden. Zoekmachine optimalisatie is een langdurig proces. In het begin is het raadzaam om uw start te vergezellen met een Google Adwords campagne. Afhankelijk van uw website en zoektermen dient u geleidelijk deze advertentiecampagne af te bouwen en enkel zoekmachine marketing in te zetten. Zoekmachine marketing is, wanneer het goed wordt gebruikt, veel effectiever en goedkoper dan adverteren. Vanaf het begin nemen wij dit mee in uw internet strategie en informeren wij u over de Adwords campagne en het stoppen hiervan.

Toch is Google Adwords in het begin zeker aan te raden. Mits u een goede campagne lanceert heeft u veel controle over de uitgaven en de doelgroep. Zorg er dan ook voor dat u zich goed laat adviseren en goede begeleiding zoekt.

Goede begeleiding bij Google Adwords

Het principe van Google Adwords lijkt simpel. Met een aantal muisklikken start u een Google Adwords campagne en bent u zichtbaar in het programma. U denkt wat kan er mis gaan. Om eerlijk te zijn kan er veel mis gaan:

  • Zoekwoorden worden inactief;
  • Advertenties worden bij de verkeerde zoekvraag getoond;
  • Advertenties worden bij niet relevante zoekvragen getoond;
  • U dient steeds hoger bieden voor goede positie;
  • Uw concurrent heeft telkens de beste plek;
  • Steeds hoger wordende kostenpost;
  • Veel vertoningen en weinig kliks. Lage CTR (= Click Through Rate, CTR);
  • Advertenties worden niet vertoond.
Wanneer een van de bovenstaande zaken verkeerd gaat bent u al snel veel geld kwijt. Dit is jammer. Het inschakelen van een professional is bij dit soort gevoelige zaken geen overbodige luxe.

 

Genoeg gezien?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
begeleiding Google Adwords

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: