Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Google landing page

U bent hier: Webdesign / Marketing / Zoekmachine marketing / Google landing page

Google landing page

De Google landing page of Google landingspagina is de speciale pagina waarop de bezoeker terecht komt bij een specifieke zoekvraag. Deze pagina wordt ontworpen om uw bezoeker te overtuigen dat uw product of dienst de juiste is voor deze bezoeker. Elke zoekterm heeft een eigen Google landing page waarom u elke bezoeker anders kunt verwelkomen. Het is belangrijk dat u op elke landingspagina andere informatie biedt. De zoekvraag is immers ook anders. Het gaat om de schakel tussen (zoek)vraag en (vind)antwoord.

DOTworks ontwikkelt de pagina’s waarop de unieke tekst geplaatst wordt met de door Google goedgekeurde zoekmachinetechnieken (bijvoorbeeld: Zoekterm analyse, Google Analytics, Sitemaps, Linkbuilding, Meta Tags, maandelijkse controle en behoud topposities etc. etc.).

Google landingspagina

Google hecht veel waarde aan de landingspagina. Op basis van deze pagina en het zoekgedrag van bezoekers bepaalt Google of uw pagina een plekje verdient in de zoekresultaten. Het is belangrijk dat uw pagina altijd up-to-date is en voldoet aan de nieuwste technieken. Verouderde technieken ziet Google gelijk aan verouderde inhoud en de pagina wordt dan als niet up-to-date bestempeld. Dit wordt voorkomen omdat DOTworks de Google landingspagina's onderhoud en maandelijks voorziet van kleine veranderingen. Google blijft dus geïnteresseerd in uw landingspagina en blijft bezoekers doorsturen.

Naast verouderde technieken blijkt dat de controle van Google, om de beste zoekresultaten weer te geven, per maand verschilt. Het is van groot belang dat uw website mee verandert. Wanneer uw website niet mee verandert dan scoort u de eerste maand perfect en direct daarna al een stuk minder. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft en de opgebouwde positie in Google behouden blijft. Bij DOTworks hebt u geen omkijken naar uw Google landingspagina.

Hoe goed scoort mijn website?

Van onze zoekmachine optimalisatie ontvangt u elk kwartaal een rapportage waarin u het resultaat van onze werkzaamheden kunt zien. Onze werkwijze houdt in dat wij elke maand de gewenste veranderingen doorvoeren zodat Google merkt dat uw website goed onderhouden wordt en deze de moeite waard blijft. Dit maakt optimalisatie tot een specialisme dat niet door iedereen gedaan kan worden.

Ook vindbaar in Google?

Wilt u ook gevonden worden in Google? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend rapport over de verbeterpunten van uw huidige website.

 

Contact met ons?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
Google landing page

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: