Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Website optimalisatie

U bent hier: Webdesign / Marketing / Zoekmachine marketing / Website optimalisatie

Website optimalisatie

DOTworks kan u helpen met het vindbaar maken van uw website in Google en de andere zoekmachines. In onze aanpak gaan we uit van een langetermijnstrategie die werkt en niet is gebaseerd op “slimme” trucjes of tactieken die door Google zijn verboden . Het gebruiken van methoden die door Google zijn verboden kan namelijk ernstige schade aanrichten. Uw website kan daardoor permanent verwijdert worden uit Google. Om die reden gebruiken wij geen technieken die in strijd zijn met de richtlijnen van zoekmachines als Google, Bing, MSN Live en Yahoo!.

DOTworks volgt de richtlijnen van Google en analyseert uw website door middel van het door Google ontwikkelde Webmasterhulpprogramma. Hierdoor bent u verzekert van een goed vindbare website die snel zal worden opgenomen door Google en de andere zoekmachines. Het optimaliseren van uw website is zeer nauwkeurig werk. Vooral in het begin zal er het een en ander moeten gebeuren om Google te overtuigen dat uw website noemenswaardig is en opgenomen dient te worden. Van goede website optimalisatie door DOTworks zult u jarenlang profijt hebben.

Website optimaliseren voor Google

Wat gaat er gebeuren?

De medewerkers van DOTworks zijn getraind in het optimaliseren van uw website voor Google. Het stappenplan is als volgt:

Met welke zoektermen wilt u gevonden worden?
Van te voren dient u na te denken over de zoektermen en het afzetgebied. Voor een kapper is Enschede is het nou eenmaal niet zinvol om gevonden te worden in Rotterdam. Google noemt dit het “Weigeringspercentage ”. Dit zijn bezoekers die slechts één pagina bezoeken en de website daarna weer verlaten. Het gaat bij zoekmachine optimalisatie dus om kwalitatief goede bezoekers en niet om zoveel mogelijk bezoekers.

Denk bij de zoektermen vanuit uw doelgroep én het werkveld! Het weigeringspercentage dient zo laag mogelijk te zijn. Uiteraard helpen wij u met de juiste zoektermen. DOTworks heeft speciale software om de zoekvraag van potentiële klanten te achterhalen. De grote groep zoekt op enkele zoektermen naar uw dienst of product. Door deze manier van werken bespaart u geld omdat we uw website enkel optimaliseren op relevante en veelgezochte zoekwoorden.

Unieke tekst en begroeting
Per zoekwoord dient u te zorgen voor een unieke tekst en begroeting. Via deze tekst dient de bezoeker in zijn vraag te worden voorzien. Dit zorgt ervoor dat de klant een positief gevoel heeft op uw webpagina en de verdere informatie wil bekijken. Dit verlaagt het weigeringspercentage wat weer ten goede komt van uw positie in Google.

De tekst dient echt uniek te zijn! Dus geen “knip en plak” werk. Wij beoordelen de tekst en passen deze desgewenst aan zodat de zoekmachine de link met de zoekterm begrijpt. Nadat deze fase is voltooid beginnen wij met het maken van Google landing pages (Nederlands: Google landingspagina).

 

Re-marketing?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
website optimalisatie

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: