Webdesign Blog FAQ Vacatures DOTworks Sitemap Contact

Website maken

U bent hier: Webdesign / Website maken / Website maken

Voor het maken van een website bent u bij ons aan het juiste adres. Een website maken is een kunst. DOTworks is gespecialiseerd in deze kunst en maakt al meer dan vijf jaar professionele websites.

Website maken

Bij het maken van een website zijn er veel factoren waar rekening mee dient te worden gehouden. Eén van deze aspecten is webdesign. Zonder een mooie en overzichterlijke website zullen de bezoekers snel zijn vertrokken. Maar met webdesign bent u er niet alleen. Veel bedrijven hebben een website die er goed uitzier maar niet functioneel is. Wanneer u een website laat maken door DOTworks bent u verzekert van kwaliteit. Kwaliteit webdesign, maar ook kwaliteit in de andere aspecten van een goede website. Wij houden rekening met de gebruiksvriendelijkheid, begrijpelijkheid, indexeerbaarheid, weergave en hosting van uw website. Al deze factoren van het website maken zijn van belang voor uw online succes.

Website maken

Website beheren

Veel mensen willen graag meer dan een goede website maken. DOTworks stopt niet bij het maken van uw website maar gaat verder. Bijvoorbeeld het beheren van uw website. Bij DOTworks heeft u de keuze tussen het zelf beheren van uw website of het laten uitvoeren van onderhoud aan uw website. Met ons beheersysteem (CMS) kunt u gemakkelijk uw website bijwerken en nieuwe pagina's aanmaken. Wanneer u het onderhoud door ons wilt laten uitvoeren kunt u de gewenste content (inhoud, teksten, plaatjes en documenten) naar ons toesturen. Wij zorgen ervoor dat deze content spoedig en accuraat op uw website verschijnt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van uw website of vraag direct een offerte aan.

 

Afspraak maken?

Meer informatie?
Afspraak maken?
Offerte Onvangen?
Vrijblijvend advies?
website maken

Twitter

Houd DOTworks in
de gaten via het
social medium (?) Twitter.

Andere bezoekers zochten op: